Domov > Novice, Znanost in tehnologija > Logitech predstavlja novo osvetljeno tipkovnico

Logitech predstavlja novo osvetljeno tipkovnico

Logitechovo brezžično osvetljeno tipkovnico K800 odlikuje pametna osvetlitev ozadja

Logitech je danes predstavil Logitech® Wireless Illuminated Keyboard K800, brezžično tipkovnico z akumulatorsko baterijo, ki zagotavlja jasno, natančno osvetlitev – podnevi in ponoči.

beri več…

Najnovejšo Logitechovo tipkovnico odlikujejo senzorji okoljske svetlobe in gibanja, ki zagotavljajo pravilno količino svetlobe ozadja, kadar jo rabite in, ki ohranjajo življenjsko dobo baterije, ko svetlobe ne rabite.

Osvetlitev ozadja Wireless Illuminated K800 se s pomočjo senzorjev okoljske svetlobe samodejno nastavi glede na količino svetlobe v prostoru. Senzorji gibanja zaznajo približevanje rok in vklopijo osvetlitev ozadja ter ga izklopijo, ko  se roke oddaljijo.  Posledično boste imeli jasno, natančno osvetlitev in daljšo dobo delovanja baterije – do 10 dni delovanja brez polnjenja.  (Dejanska doba delovanja baterije je odvisna od uporabe, nastavitev in okoljskih pogojev.)

Wireless Illuminated K800 je zaradi mikro-USB kabla, ki dopušča polnjenje med tipkanjem, pripravljena vedno, kadar jo rabite. Zaradi hitrega, fleksibilnega polnjenja vam nikoli ne bo treba zamenjati baterij. Namesto tega lahko enostavno vključite univerzalni mikro-USB kabel za polnjenje vgrajenih baterij.

Ker mora dobra tipkovnica zagotavljati dober občutek tipkanja, vključuje Logitechova brezžična osvetljena tipkovnica PerfectStroke™ sistem tipk in Logitech Incurve keys™ tipke. V sistemu tipk PerfectStroke je vsak udarec udoben, tekoč in tih kot šepet.   Konkaven dizajn in nežno zaobljeni robovi trpežnih Logitech Incurve tipk vaše prste pravilno pozicionirajo in konice prstov vabijo k drsenju od tipke do tipke, uro za uro. Poleg tega so črke in znaki na tipkah zelo trpežni in se ne obrabijo.

Wireless Illuminated Keyboard K800 je tudi zadnja v nizu Logitech® Unifying-združljivih mišk in tipkovnic, ki jih odlikuje droben vgradni sprejemnik, tako majhen, da  ga lahko pustite v svojem prenosniku. Unifying-združljive tipkovnice odlikuje Logitechova napredna 2.4 GHz povezljivost, ki skoraj popolnoma odpravlja zastoje in izpade.
Pričakuje se, da bo Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 naprodaj v septembru po priporočeni maloprodajni ceni 99.99 €.

Vir : Racunalniske-novice.com

Slika : Logitech

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: