Domov > Zanimive povezave > Po pomoti dobil ferrarija…

Po pomoti dobil ferrarija…

.. a le za nekaj ur. Ko je 32-letni Avstralec prišel iz igralnice, mu je postrešček po pomoti izročil ključe pol milijona dolarjev vrednega vozila. Moški se je brez obotavljanja odpeljal.

Vodstvo igralnice v Melbournu se je zaradi napake zaposlenega znašlo v hudi zagati, njihovega gosta pa se je – povsem pričakovano – lotevala panika. Le malo je manjkalo in ostal bi brez svojega jeklenega konjička, skoraj pol milijona avstralskih dolarjev (357.000 evrov) rdečega ferrarija.

beri več…

Postrešček, ki skrbi za to, da so avtomobili varno parkirani, medtem ko se gostje zabavajo v igralnici, je namreč ključe ferrarija dal napačnemu človeku. Prepričan je bil, da je to pravi lastnik, moški pa tudi ni rekel ničesar in se je odpeljal. Ko so odkrili prevaro, so nemudoma poklicali policijo, ki se je odpravila na lov za pobelim voznikom.

Izkazalo se je, da je zares izkoristil priložnost in za volanom avtomobila, kakršnega najverjetneje ne bo več imel priložnosti voziti, vztrajal kar šest ur. Ferrarija so nato odkrili na neki bencinski črpalki, moškega – star je 32 let – pa prijeli, ko je odhajal od tam. Proti njemu so že vložili obtožnico zaradi kraje avtomobila, rdečega lepotca pa so medtem že vrnili lastniku.

Vir : 24ur.com

Slika : 24ur.com

Objavil : Administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: