Domov > Novice, Zanimive povezave > Napovedi vedeževalcev: Kaj nas čaka v letu 2011?

Napovedi vedeževalcev: Kaj nas čaka v letu 2011?

Vedeževalca Karin in Blaž pravita, da bo leto 2011 prineslo pomemben napredek v medicini, a načeloma ne bo boljše od leta 2010.


Čakajo nas novi teroristični napadi, med naravnimi katastrofami pa bodo največ preglavic povzročali potresi.

beri več…

Da leto 2011 prinaša nekaj več negativnih stvari kot leto 2010, nam je dal slutiti že pogovor z vedeževalcemDanijelom Šmidom Danyjem, ki je dejal, da ni želel pripraviti letne napovedi, saj bo novo leto precej temačno. Več odgovorov je bila pripravljena dati znana vedeževalka Karin, letos pa je svoja videnja z nami prvič delil tudi vedeževalec Blaž.

Kaj bo prineslo leto 2011?

Vedeževalka Karin pravi, da leto 2011 ne bo boljše od leta, ki se izteka. “Vse tiste stvari, ki so še vedno napihnjene, bodo v prvi polovici počile,” je prepričana Karin. Tudi vedeževalec Blaž nima neke optimistične splošne napovedi za leto 2011, saj pravi, da bo to temačno leto, ki bo slabše od letošnjega. Blaž izpostavlja, da bo leto slabo za italijansko vlado, svet zvezdnikov pa bo zaznamovala nesreča slavne osebe.

A Karin dodaja, da vse le ni tako negativno. Marsikomu bo namreč v letu 2011 na samostojni poti uspel preboj. Povezovanje s tujino se bo pokazalo kot dobro, potrebno pa bo več poguma, da se stvari premaknejo z mrtve točke. “Vem, da bo marsikdo rekel, kam naj se premakne, če pa je vse gnilo … A v vsaki gnilobi se najde nekaj dobrega in tudi tokrat ne bo nič drugače,” je dejala Karin.

Pomemben napredek v medicini

Nekaj pozitivnega se bo zgodilo v medicini. “Medicina napreduje pri razvoju neozdravljivih bolezenskih stanj in prav v letu 2011 bodo uspeli v tem segmentu,” je dejala Karin. Tudi Blaž napoveduje, da bodo raziskave v novem letu, točneje marca in aprila, pripeljale do nekih novih ugotovitev.

Karin sicer svari pred bakterijami, ki se bodo dotikale predvsem področja želodca, prebavil in podobno. “Tukaj bodo težave,” je opozorila Karin.

TLa se bodo tresla …

Tudi leta 2011 bodo svet zaznamovale naravne katastrofe. “Predvsem se obeta več potresov kot letos, tudi v Sloveniji,” je napovedala Karin. Tudi Blaž vidi, da bo leto 2011 polno naravnih nesreč. Pravi, da bodo najbolj prizadete otoške države in države tretjega sveta, medtem ko bo Slovenija po njegovem mnenju na varnem.

Novi teroristični napadi

Po mnenju naših sogovornikov nas čakajo tudi novi teroristični napadi. Karin je precej konkretna: “Dva v Evropi, pet v svetu. Povzročili bodo kaos.” Blaž pa poleg terorističnih napadov opozarja še na upore in proteste, ki bodo potekali tako v Evropi kot tudi v Aziji in Južni Ameriki.

Čaka nas nova vojna

Med Severno in Južno Korejo se bodo zadeve zaostrovale. “Zelo nemirno obdobje bo že spomladi 2011,” je dejala Karin, Blaž pa je dodal, da se bodo v vse skupaj vmešala tudi druga politična polja. “Vojna bo kmalu,” je prepričan Blaž.

Naši politiki…

Karin je že za leto 2010 opozorila, da mora premier Borut Pahor paziti na ljudi, ki ga obkrožajo, in enako mu svetuje tudi za leto 2011. Blaž pravi, da bosta za Pahorjevo vlado izjemno kritična meseca april in maj. Glede morebitnih predčasnih volitev Karin pravi, da se mora zgoditi mesec april, da bi se predčasne volitve lahko pokazale za realne, medtem ko Blaž čuti, da se bodo uresničile zahteve Janeza Janše za predčasne volitve.

Blaž sicer dodaja, da bo eden najbolj priljubljenih politikov v letu 2011 Gregor Virant. Podpora Pahorju bo nihala, vedno večjo podporo pa bo dobival Janša.

Očitno bodo Pahorjevo vlado še naprej pestili odstopi, saj tako Karin kot Blaž vidita nove odstope ministrov. “V letu 2011 bosta odstopila več kot dva ministra,” je prepričana Karin.

Več uspeha vladi Blaž napoveduje pri pokojninski reformi, ki naj bi jo vlada uspela uveljaviti. A Karin se ne strinja in pravi, da nov zakon o pokojninskem in invalidskem zavarovanju ne bo sprejet. “Vlada bo morala popustiti v dveh točkah pogajanj,” pravi Karin.

Nove afere

Zanimivo, koliko zgodb bo priplavalo na površje,” pravi Karin in dodaja, da bodo z aferami prepleteni zavarovalniški, gradbeniški in bančni svetovi.

Blaž vidi, da se bo že v začetku leta zgodil velik “bum”, saj se bodo od januarja do marca v politiki dogajale težke stvari, vse skupaj pa se bo do konca leta umirilo. “Vidi se ljubezenska afera oziroma neka tiha romanca,” pravi Blaž.

Športni uspehi

V letu 2011 se bo nadaljeval vzpon individualnih športov, je prepričana Karin. “Uspehi v zimskih panogah bodo zares dobri, čeprav pri skakalcih zaenkrat ne kaže na to, a se bo tudi pri njih kolo obrnilo,” pravi Karin, ki pa večjih uspehov ne vidi. Vedeževalec Blaž poudarja, da bo prevladovala Tina Maze.

Kakšna je napoved za 24ur.com?

Karin vidi, da se naši spletni strani obeta nekaj sprememb, saj bomo sledili novim trendom in s tem tudi zahtevam trga. “Vsekakor boste še vedno prvi,” je dejala. Blaž za naše televizijske kolege vidi pridobivanje spretnosti in znanja na določenem področju ter izjemne rezultate.

Kaj svetujeta Slovencem?

Karin sicer pravi, da je svetovati ljudem na splošno sila nehvaležno, saj ima vsak svojo zgodbo, želje in pričakovanja. Vendar je prepričana, da je prišel čas za spremembe, za nove korake naprej, za obilico poguma pri odločitvah, ki spreminjajo vsakdanjik. “In če ima sosed nov avto, ne pomeni, da je boljši, le ob pravem času je bil na pravem mestu,” pravi Karin, ki dodaja, da je od posameznika odvisno, kako bo znal stvari obrniti sebi v prid.

Blaž pravi, da se ljudem ni treba spreminjati, je pa leto 2011 prelomnica, ko se bomo morali navaditi na nove politične spremembe. “Naslednja večja prelomnica bo v letu 2014,” še napoveduje Blaž.

 

Vir  : 24ur.com

Slike : reuteurs

Objavil : Administrator

LINK

 

 

 

 

 

Advertisements
  1. nika
    december 27, 2010 na 14:30

    Vedeževalec Blaž je izjemno natančen in dobre napovedi

  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: