Domov > Novice, Zanimive povezave > Big Brother Slavnih : Kdo bo veliki zmagovalec?

Big Brother Slavnih : Kdo bo veliki zmagovalec?

Big Brother slavnih bo danes po kar nekaj pestrih mesecih dobil epilog. Kdo je bil najboljši in si najbolj zasluži zajetno vsoto evrov, boste v finalni oddaji odločili gledalci s svojimi glasovi Mišu, Činču, Sandri ali Ines.

(Vir slike : 24ur.com)

Resničnosti šov Big Brother slavnih bo po desetih tednih doživel vrhunec. Pred vrati je veliki finale, ki se bo poln presenečenj zgodil nocoj ob 20. uri na POP TV.

beri več…

Po vseh opravljenih na(d)logah, smehu in solzah se za zmago in 105.000 evrov nagrade borijo štirje finalisti:Jože Činč (televizijski voditelj, dobitnik viktorja za najbolj popularno televizijsko osebnost in glasbenik), Ines Juranovič (zajčica in misica), Mišo Kontrec (glasbenik) in Sandra Auer (televizijska voditeljica, radijska moderatorka in pevka).

In kdo bo zmagal? O zmagovalcu tudi tokrat odločajo izključno gledalci s telefonskimi glasovi. Več nabigbrother.si.

Pomnimo, da se je za zmago borilo še deset slavnih tekmovalcev, ki so iz šova Big Brother Slavnih že izpadli. V prvem tednu je izpadla misica Nena Muršič, nato ji je sledil pevec Rok Kosmač. Kot tretja je slavno hišo zapustila erotična plesalka Pia, kaj kmalu zatem so gledalci izselili še vsestransko estradnico Nano Zeneli in glasbenika Igorja Misdarisa. Najbolj zanimivo je bilo v sedmem tednu, ko so kot po tekočem traku hišo zapustili manekenka Teja Stražišar, raper Zlatko in pevka Urška Čepin. Pevec Maki je izpadel v osmem tednu, kot zadnji pred velikim finalom pa je slavno hišo zapustil koreograf Gena Zeneli. Prav vsi so tudi prišli v studio.

Vir : 24ur.com

Slika : BigBrother / 24ur / ProPlus

Objavil  :administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: