Domov > Šokantno > Hudo verižno trčenje terjalo že tri življenje

Hudo verižno trčenje terjalo že tri življenje

Posledice prometne nesreče na dolenjski avtocesti so tragične. V ljubljanskem kliničnem centru je ponoči umrl moški, ki je bil udeležen v nesreči. Že včeraj pa sta umrli dve ženski. Kaj je botrovalo hudi nesreči, še ni znano.

(Simbolična slika)

Huda prometna nesreča, ki se je včeraj zgodila na dolenjski avtocesti, je terjala že tri življenja. V ljubljanskem kliničnem centru je ponoči umrl moški, ki je bil udeležen v nesreči, je za 24ur.compovedala tiskovna predstavnica Policijske uprave Ljubljana.

beri več…

Že včeraj sta umrli dve ženski. Prva je 47-letna Ljubljančanka, identiteta druge pa še ni znana.

Po dosedaj zbranih podatkih je bilo v nesreči 22 oseb poškodovanih, od tega šest huje. Ali so med udeleženci nesreče tudi tuji državljani, še ni znano, je dejala Adlešičeva. Znano je le, da so huje poškodovani slovenski državljani. Kot poroča Radio Krka, je med poškodovanimi 19 slovenskih državljanov in ena tuja državljanka.

Dolenjska avtocesta je bila pri priključku Višnja Gora v smeri Ljubljane zaprta do jutra, sedaj pa so posledice nesreče že odstranjene, je še dejala Adlešičeva. Kot so nam povedali na prometnoinformacijskem centru, je bila avtocesta zaprta vse do 4.30 ure.

Podatki iz kliničnega centra se sicer malo razlikujejo od policije. Nadzorni zdravnik ljubljanskega Kliničnega centra primarij Slobodan Macura je včeraj za 24ur.com dejal, da so pri njih do 23.50 oskrbeli 23 oseb. 21 oseb so pripeljali reševalci, dve osebi sta prišli z lastnim prevozom. Kot je še dejal, bo čez noč v kliničnem centru ostalo 11 oseb. Po njegovih besedah je šest oseb težje poškodovanih, dve osebi pa sta v kritičnem stanju.

Kaj se je zgodilo? Včeraj okoli okoli 16.30 je na dolenjski avtocesti verižno trčilo 36 vozil, od tega 34 osebnih vozil in dve kombinirani vozili. Kaj je botrovalo nesreči, še ni znano. Vzrok bi bila lahko gosta megla. Že včeraj so na prometnoinformacijskem centru opozarjali, da megla močno ovira vidljivost.  Tudi bralci so sporočali, da je bil na tem delu pas goste megle.

Vir : 24ur.com

Slika : Zurnal24.si – simbolična slika

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: