Domov > Novice, Šport > Osem milijonov za Olimpija

Osem milijonov za Olimpija

Direktor Spara Igor Mervič naj bi bil najresnejši kandidat za novega predsednika Uniona Olimpije, ki si obeta finančno injekcijo v višini kar osem milijonov evrov.

(Foto : IFP)

S pomočjo drugih gospodarstvenikov, v projektu naj bi sodelovalo deset podjetij, naj bi v obubožanega evroligaša morebitni novi direktor Uniona Olimpije Igor Mervič prinesel kar osem milijonov evrov.

beri več…

A na naše klice se Mervič včeraj ni oglašal.

V igri je bil tudi Rakovec
Pri iskanju predsednika kluba naj bi bil zelo dejaven tudi župan Zoran Janković. Poleg Merviča naj bi bil zanj zanimiv generalni direktor Zavarovalnice Triglav Matjaž Rakovec, ki pa je že pred časom obljubil, da bo prevzel mesto predsednika Hokejske zveze Slovenije. To se je prejšnji teden tudi zgodilo.

Zelo skrivnosten
Pred desetimi dnevi je za sicer direktor Spara za Žurnal izjavil: “Mi smo pokrovitelji Uniona Olimpije že precej časa. To se v prihodnje ne bo spremenilo.” O tem, da naj bi Spar po nekaterih informacijah povečal svoj sponzorski vložek, je takrat dejal: “To bomo pa še videli.” Tudi o morebitni predsedniški funkciji je bil redkobeseden: “Za zdaj s tem ni nič. Bomo videli, kaj se bo zgodilo, a ne?”

Neuradno naj bi sicer direktorji podjetij, ki bodo pomagali Olimpiji, zahtevali, naj vlogo direktorja še naprej opravlja Janez Rajgelj. Ta je že poskrbel, da plače trenutno ne zamujajo.

Vir : Zurnal24.si

Slika : IFP

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: