Domov > Novice, Zanimive povezave, Znanost in tehnologija > Si.mobil je prenovil pakete!

Si.mobil je prenovil pakete!

Si.mobil je danes predstavil nove pakete ZAME za zasebne uporabnike in PODJETNI za poslovne uporabnike.


Vsi novi paketi odslej vključujejo klice v vsa slovenska omrežja ter z novimi opcijami za pošiljanje sporočil in prenos podatkov omogočajo več prilagodljivosti posameznikovim navadam.

beri več…

Uporabniki lahko sedaj svoje naročniško razmerje prilagajajo in z njim upravljajo samostojno in enostavno preko novega spletnega portala Moj Si.mobil.

 

Paketi ZAME za zasebne uporabnike

Si.mobil sedaj zasebnim uporabnikom ponuja pet novih paketov ZAME. Vsi paketi že vključujejo izbrano število minut za klice v katero koli omrežje v Sloveniji. Paketi S ZAME, M ZAME, L ZAME in XL ZAME omogočajo neskončno minut pogovorov znotraj Si.mobilovega omrežja, med seboj pa se razlikujejo glede na količino vključenih minut pogovorov v druga omrežja.

 

Paketi PODJETNI za poslovne uporabnike

Poslovnim uporabnikom je odslej na voljo pet novih paketov PODJETNI. Vsi paketi vključujejo neskončno število minut za klice v Si.mobilovo omrežje in v vsa fiksna omrežja v Sloveniji. Paketi PODJETNI se med seboj razlikujejo glede na količino vključenih minut klicev v druga mobilna omrežja v Sloveniji. Poslovnim uporabnikom bo še naprej na voljo tudi paket Poslovni SMART.

 

Poslovni uporabniki bodo prejeli dodaten popust pri mesečni naročnini za večje število naročniških razmerij. Hkrati bodo poslovni uporabniki odslej deležni bolj individualne obravnave, saj jim bodo na voljo osebni svetovalci; ti jim bodo pomagali pri izbiri produktov in storitev, ki bodo kar najbolj prilagojene potrebam uporabnikov.

 

Opciji Sporočila

Uporabniki, ki pogosto pošiljajo sporočila SMS in MMS, lahko izbranemu paketu ZAME dodajo eno izmed opcij Sporočila. Opciji sta na voljo uporabnikom novih paketov ZAME in PODJETNI.

 

Podatkovne opcije Plus in opcija BlackBerry

Uporabnikom pametnih telefonov je Si.mobil ponudil opcije Plus in BlackBerry, ki vključujejo izbrane količine podatkov oz. možnost uporabe storitev BlackBerry. Z izbiro opcije Plus ali BlackBerry si uporabniki dodatno znižajo tudi ceno mobilnika. Opcije so na voljo uporabnikom novih paketov ZAME, PODJETNI, ORTO U NULO in ORTO MUZIQ.

 

Portal Moj Si.mobil

Si.mobilovi uporabniki lahko sedaj svoje naročniško razmerje sami upravljajo bistveno bolj enostavno preko novega spletnega portala Moj Si.mobil(nekdanji Si.asistent). Si.mobilovi uporabniki lahko brez obiska prodajnega mesta ali pomoči svetovalca v klicnem centru pregledujejo trenutne in pretekle opravljene storitve, plačujejo račune, spremljajo števec svoje porabe, spreminjajo osebne podatke, zamenjajo svoj paket ali ga dopolnijo s storitvami za tujino, internet … Lahko si tudi prilagajajo nastavitve telefona, blokirajo klice na določene številke ali izklopijo možnost plačevanja z Moneto …

 

Obstoječi uporabniki paketov ZAME, SMART in PODJETNI

Novi paketi ZAME in PODJETNI so v celoti nadomestili dosedanje pakete za zasebne in poslovne uporabnike (izjema so paketi SIMPL in ORTO, ki ostajajo nespremenjeni). Dosedanji paketi ZAME, SMART in PODJETNI od 13. oktobra 2010 naprej niso več na voljo novim uporabnikom, medtem ko jih obstoječi uporabniki lahko nemoteno pod enakimi pogoji kot doslej uporabljajo še naprej. Obstoječi uporabniki vseh dosedanjih paketov lahko kadar koli preidejo na nove pakete.

Vir : Racunalniske-novice.com

Foto : Simobil.si

Objavil : admininistrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava / Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava / Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava / Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava / Spremeni )

Connecting to %s

%d bloggers like this: