Domov > Novice, Video, Zanimive povezave, Znanost in tehnologija > Prenovljeni Twitter nad Facebook

Prenovljeni Twitter nad Facebook

Socialno omrežje Facebook so sprva uporabljali le študentje iz Harvarda. Danes je je to zdaleč najbolj priljubljeno socialno omrežje na modrem planetu, ki skupno šteje več kot 500 milijonov uporabnikov.

Ker konkurenčno socialno omrežje Twitter vsaj po številu uporabnikov močno zaostaja za Facebookom, so se njihovi programerji odločili za korenito prenovo tako grafičnega vmesnika kot funkcionalnosti.

beri več…

Socialno omrežje Twitter je bogatejše za prenovljen in uporabniku prijazen grafični vmesnik. Delnih izboljšav so bila deležna še programska orodja, ki se nahajajo na vstopni spletni strani. Poskusna različica prenovljenega socialnega omrežja Twitter bo izbranim uporabnikom na voljo za preizkušanje najkasneje do konca oktobra. Predstavitev vseh novosti prenovljenega socialnega omrežja si lahko ogledate na spletni strani http://skrci.me/t_witter.

Prenovljeni Twitter bo omogočal uvoz slik in videoposnetkov iz priljubljenih spletnih portalov, kot so FlickrTwitPicVimeo in YouTube. In to še ni vse. Z miškinim klikom na posamični Tweet se bo odprlo dodatno okno na desni strani. Preko njega bo mogoče na hiter in enostaven način razbrati dodatne informacije o uporabniku, kot je na primer njegov trenutni položaj.

Na Twitterju so kakopak Računalniške novice. Najdete nas na spletni strani http://twitter.com/racnovice. Računalniške novice so seveda prisotne še na drugih socialnih mrežah.

Vir : Racunalniske-novice.com

Slika : Twitter.com

Video : YouTube.com

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: