Domov > Novice, Znanost in tehnologija > Prvi prenosnik z dvema zaslonoma kmalu med nami?

Prvi prenosnik z dvema zaslonoma kmalu med nami?

Da dvozaslonski način dela olajšuje in pohitri vsakdanja opravila, ni novost. Zato se je pri pripravi novega prenosnega računalnika za ta pristop odločilo še podjetje Acer.

Novi izdelek računalniškega giganta bo opremljen z dvema na dotik občutljivima zaslonoma s 15-palčno oziroma 38-centimetrsko diagonalo. To z drugimi besedami povedano pomeni, da novinec ne bo razpolagal s klasično tipkovnico in sledilno ploščico.

beri več…

Ker bosta zaslona močno olajšala delo in pohitrila vsakdanja opravila, bo novi prenosni računalnik pisan na kožo predvsem tistim uporabnikom, ki bodo želeli uživati v najnaprednejših spletnih in računalniških aplikacijah, izpopolnjenih z edinstvenim uporabniškim vmesnikom. Novinec se zagotovo ne bo ustrašil niti najzahtevnejših pisarniških oprav, saj bo za preračunavanje podatkov uporabljal Intelov procesor Core i5 takta 2,67 gigaherca.

Prvi dvozaslonski  prenosni računalnik podjetja Acer naj bi imel prednameščeni 32-bitni Microsoftov operacijski sistem Windows 7 Home Premium. Če gre verjeti spletnim govoricam, naj bi prenosnik na prodajne police ameriških trgovin zašel še pred pričetkom naslednjega poletja. O njegovi maloprodajni ceni, ki po vsej verjetnosti ne bo ravno nizka, je seveda še prezgodaj govoriti.

Vir : raculniske-novice.com

Slika : Racunalniske-novice.com

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: