Domov > Novice, Šport > Iličič in Bačinovič odhajata.

Iličič in Bačinovič odhajata.

Uradno Bačinovič in Iličič odhajata v Palermo.

Beri več….

Po dvoboju na igrišču so vodilni predstavniki NK Maribor in US Palerma sedli še za pogajalsko mizo. V klubu s Sicilije so bili resni ponudniki in po osemurnih uspešnih pogajanjih je sklenjen dogovor, da Josip Iličić in Armin Bačinović zapuščata NK Maribor. Selita se v Palermo, ki je dobil boj interesentov za njune nogometne veščine. Kluba sta dosegla sporazum, igralca pa podpisala pogodbo z ambicioznim italijanskim prvoligašem.

Oba sta se od vijoličastega dresa poslovila v velikem slogu. Iličić z novim zadetkom v evropskih pokalih, Bačinović kot najboljši posameznik spektakularnega četrtkovega dvoboja. Oba sta tudi ob izjavi za nkmaribor.com po sklenitvi dogovora o prestopu izrazila zahvalo za vso podporo in prijetno počutje v Ljudskem vrtu. Z motom Enkrat Viola, zmeraj Viola.

Josip Iličić: »Sprejel sem nov izziv, priložnost za igranje v Serie A se ne ponuja vsak dan. Ponosen sem, da sem bil član NK Maribor. Hvala navijačem za podporo, ki je ne bom nikdar pozabil. Zahvaljujem se tudi vsem, ki so pripomogli k mojemu prestopu. Vsem v Mariboru lahko sporočim, da ob koncu sezone pridem na proslavo naslova državnega prvaka.« Armin Bačinović je dodal: »Na to proslavo prideva skupaj. Zelo mi je žal, da odhajam iz Maribora. To je moj klub, tukaj sem naredil prve nogometne korake. Hvala trenerju in soigralcem, ki jim gredo zasluge za moje igre. Toda takšno je življenje nogometnega profesionalca, pred menoj je izziv igranja v tujini. Sprejel sem ga in upam, da bom uspešen.«

Toliko zaenkrat o pestrem petkovem dogajanju. Še nocoj pa iz Ljudskega vrta sledi kakšna novica o veliki okrepitvi

Vir:  WWW.NKMARIBOR.com

Slika : Google

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: