Domov > Znanost in tehnologija > Facebook ukinja podporo za Internet Explorer 6

Facebook ukinja podporo za Internet Explorer 6

Programerji socialnega omrežja Facebook so se predvsem iz varnostnih razlogov odločili, da s 15. septembrom dokončno ukinejo podporo za zastareli Microsoftov spletni brskalnik Internet Explorer 6.


Tega žal še vedno uporablja kar dobrih 17-odstotkov spletnih deskarjev širom sveta.

beri več…

Ukinitev podpore za izjemno luknjasti brskalnik bo kot nalašč za prenovo njihove spletne klepetalnice, ki uporabnikom zadnje čase povzroča veliko preglavic. To pomeni, da bo prenovljena spletna klepetalnica temeljila na tehnologijah, ki niso združljive z zastarelim brskalnikom Internet Explorer 6.

Vsem uporabnikom socialnega omrežja Facebook, ki še vedno uporabljajo Microsoftov brskalnik iz leta 2001, toplo priporočamo prehod na najnovejšo različico . Tu imate možnost tako nadgradnje Microsoftovega spletnega brskalnika Internet Explorer na osmo inačico kot namestitev novejšega konkurenčnega spletnega brskalnika. Izbiramo lahko med brskalniki kot so Mozilla Firefox, Google Chrome, Opera in Apple Safari.

Ker z avgustom 2010 podporo za zastareli Microsoftov spletni brskalnik Internet Explorer 6 ukinjamo tudi mi, se zagotovo splača čim prej namestiti novejši brskalnik. V kolikor so vam Računalniške novice izjemo pri srcu, vam priporočamo namestitev prilagojenega spletnega brskalnika IE8. Računalniškim novicam prilagojena različica brskalnika Internet Explorer 8 namreč nudi precej izboljšano iskanje s hitrimi in preglednimi rezultati, dopolnjenimi s predlogi iskanj, ki se prikažejo v trenutku.

Vir : Racunalniske-novice.com

Slika : Racunalniske-novice.com

Objavil : administrtator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: