Domov > Novice > Pločevina zavzela naše ceste

Pločevina zavzela naše ceste

Glede na razmere na cestah čas ni najbolj primeren za enodnevne izlete na Obalo. Sicer pa so vremenske napovedi obetavne, temperature se bodo dvignile do 30 stopinj, zato, če se boste vseeno odpravili na pot, ne pozabite na osvežilne pijače, če boste obtičali v prometu.

Ne glede na to, da se dopustniški čas že bliža koncu, pa naše ceste niso nič manj obremenjene. Potem ko so včeraj zaradi zapor in gneče nastajale tudi do 20 kilometrov dolge kolone, pa kot kaže, tudi danes ne bo bistveno drugače.

beri več…

Po podatkih prometnoinformacijskega centra je promet v smeri proti Primorski namreč povečan. Na primorski avtocesti je pred zaporo pri Vrhniki v smeri Kopra dvokilometrski zastoj. V zapori zato voznikom priporočajo, naj v smeri proti Kopru uporabljajo levi in desni pas. Dvokilometrski zastoji so tudi nagorenjski avtocesti pred Podtaborom v smeri Jesenic, zgoščen promet pa je v smeri Ljubljane in na cestiLesce–Bled. Promet pa je zaradi povečanega števila tovornih vozil oviran na pomurski avtocesti pred izvozom Pince v smeri proti Madžarski.

pore (avto)cest

Do 22. ure je zaprta glavna cesta Trzin–Mengeš v Trzinu, obvoz je na relaciji Mengeš–Jarše–Domžale–Trzin. Zaradi triatlona bo med 13:25 in 14:20 zaprta cesta Velike Lašče–Nova vas, pri Novi vasi. Obvoza ne bo. Zaradi kolesarske dirke pa bosta med 9:30 in 12. uro zaprti cesti Ajdovščina–Col in Col–Predmeja med Brodom in Predmejo. Obvoz bo urejen.

Na primorski avtocesti med Logatcem in Vrhniko je spremenjen prometni režim. Promet poteka po dveh zoženih pasovih v vsako smer. Zaradi odstranjevanja zapore med priključkoma Celje vzhodin Celje center poteka promet na štajerski avtocesti v obe smeri po dveh zoženih pasovih. Iz smeri Maribora je ponovno odprt izvoz Celje center. Zaradi obnovitvenih del pa je zaprta polovica dolenjske avtoceste med CP Dob in priključkom Ivančna Gorica v smeri Ljubljane. Promet poteka po drugi polovici dvosmerno.

V Ljubljani bo zaradi preplastitve cestišča do jutri do 5. ure zjutraj zaprto krožišče Tomačevo.

Dela na cestah

V Spodnjem Brniku sta zaradi izgradnje krožišča do 13. septembra zaprti cesti proti Vodicam in Cerkljam, obvoz so uredili po lokalnih cestah. Na cesti Otočec–Kronovo je zaradi gradbenih del polovična zapora, na cesti Jurovski dol–Lenart pa je popolna zapora med 7. in 17. uro. Obvoz je urejen in označen.

Vir : 24ur.com

Slika : Promet.si

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: