Domov > Glasba, Novice, Zanimive povezave > Stožice? “Hud plac za koncerte skupine Slon in Sadež”

Stožice? “Hud plac za koncerte skupine Slon in Sadež”

Glasbenika sta bila gosta MMC-jeve spletne klepetalnice

Vprašanje: Hollywood se odloči posneti film o Slonu in Sadežu. Koga želita, da vaju odigra? Odgovor: “Stivn Sigal pa Zlatko Dobrič.”

beri  več…

Klepet si lahko preberete KLEPET

Vprašanje uporabnika žirafa: Zakaj ne Nosorog in Zelenjava? Odgovor: “Zakaj žirafa in ne zebra?” Vprašanje: Kakšno je vajino mnenje o delovanju Sazasa? Odgovor: “Mnenje je kul, samo delovanje …” Vprašanje: Kakšno je vajino stališče glede globalnega segrevanja? Odgovor: “Švicava ful.” Vprašanje: Razlika med afriškim in indijskim slonom? “Ušesa. Velikost njih. Neki na rilcu. En živi v Afriki, drugi ne.”

Videospot bo čisto nekaj novega
Takšne in podobne duhovite odgovore so v MMC-jevi spletni klepetalnici dobili bralci, ki so “izzvali” nabriti dvojec Slon in Sadež. Nepozabna voditelja viktorjev (in to dvakrat!) sta izdala nov, že četrti album z imenom Sponzorska plošča, na katerem je devet skladb in različni videoskeči. Zanimivo, izdelek je brezplačno dostopen tudi na njuni spletni strani.

Pa razmišljata tudi o kakšnem videospotu? “Ja … Razmišljali smo, da bi ga s kamero posneli … pa ‘muska’ zraven pa to … Nekaj novega,” sta bila odrezava sicer vsestranska umetnika, ki verjetno ne bosta nastopila v Ljubljani, “ker ne podpira duhovitih izvajalcev. Bo pa Danijela.”

Večnih študentov se ne sprašuje o študiju …
Na vprašanje, ali sama skrbita za svoj videz, sta bila samokritična: “A ni očitno?”, na vprašanje, ali sta še “večna študenta,” pa sta odgovorila: “To se večnih študentov ne sprašuje. Sva pa APD (absolventa pred diplomo).” In še njun najmanjši koncert do zdaj? “Klub KGB. Pred tremi ljudmi. Dva od njih sva bila midva.”

V klepetalnici sta “natrosila” še ogromno iskrivih domislic, s katerimi sta spravljala v smeh tako uredništvo kot uporabnike doma. Tukaj lahko klepet v celoti preberete – verjemite, ne bo vam žal!

Vir: rtvslo.si

Slika: MMC RTV SLO/ Mojcej

Objavil: spedexx

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: