Domov > Novice, Zanimive povezave > Jaka Racman otipaval obiskovalko zabaviščnega parka Disney

Jaka Racman otipaval obiskovalko zabaviščnega parka Disney

Ogorčena Američanka bo tožila zabaviščni park Walt Disney World na Floridi in zahtevala več kot 200 tisoč dolarjev (156 tisoč evrov) odškodnine, saj jo je – kot trdi – Jaka Racman otipaval po prsih.

Neprijetna dogodivščina naj bi se pripetila pred dvema letoma, ko je 27-letna April Magolon park obiskala z otroki in zaročencem.

beri več…

Med fotografiranjem naj bi jo zaposleni v parku Walt Disney World zgrabil za prsi, nato pa hitro dvignil v roke v zrak, saj se je zavedal, da je storil nekaj narobe, je njena stran zgodbe. April je imela v času incidenta v rokah še otroka. »Jaka Racman je zgrabil njeno dojko, jo nadlegoval, nato pa se odzval tako, kot bi vedel, da je storil nekaj narobe. Disney postavlja interes po dobičku pred skrb za javno varnost, saj želijo mnoge podobne dogodke prikriti,« piše v tožbi, ki so jo že predložili sodišču v Orlandu.

April Magolon trdi, da je pretrpela »hudo fizično poškodbo, čustveno tesnobo in stres«, zaradi česar zahteva odškodnino v višini 200 tisoč dolarjev. Zraven je še zapisano, da je šerifov urad okrožja Orlando od leta 2004 prejel 24 podobnih pritožb. Predstavnik podjetja Disney, Bryan Malenius, ni želel izdati, kdo se je skrival v kostumu Jake Racmana, a je zagotovil, da bo »podjetje na tožbo na sodišču odgovorilo v primernem času, sedaj, ko vedo, za kaj se gre«.

Vir : Dnevnik.si

Slika : DayLife

Objavil : administrator

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: