Domov > igre, Novice > Alien Swarm: brezplačna spletna streljačina [video]

Alien Swarm: brezplačna spletna streljačina [video]

Tokrat so pri podjetju Valve prišli na svoj račun tisti igričarji, ki za igranje spletnih računalnih iger niso pripravljeni plačati niti evra.

Priljubljena programska hiša je namreč najavila razpoložljivost povsem brezplačne spletne streljačine Alien Swarm, ki temelji na osnovi zmogljivega pogona Source Engine. Novo igro so »sposali« nadvse izkušeni programerji, ki so med drugim sodelovali pri pripravi uspešnic, kot so Unreal Tournament 2004Left 4 Dead in Portal 2.

Beri več…

Brezplačna spletna streljačina Alien Swarm je na voljo za prenos na portalu Steam (http://store.steampowered.com/app/630/) in omogoča sočasno igranje do štirih računalničarjev v načinu dvojic. Igričarjem je na voljo več kot 40 bolj ali manj smrtonosnih orožji, štirje različni razredi in 8 različnih likov. S pridobivanjem izkušenj računalničarji dobijo voljo še dodatne sobe za igranje.

Uporabnikom brezplačne spletne streljačine Alien Swarm je na voljo tudi storitev računalništva v oblaku Steam Cloud, ki omogoča shranjevanje raznovrstnih statistik in napreden sistem proti spletnemu goljufanju VAC. Igra je trenutno na voljo le za uporabnike operacijskih sistemov Windows, kmalu naj bi je bili deležni tudi lastniki računalniških sistemov podjetja Apple.

Vir: racunalniske-novice.com

Slika: racunalniske-novice.com

Video: Youtube

Objavil: teri11

LINK

//

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: