Domov > Novice, Zanimive povezave, Šport > Hobotnica Paul: Prvaki bodo Španci!

Hobotnica Paul: Prvaki bodo Španci!

Paul, trenutno najbolj znana hobotnica na svetu, je do zdaj pravilno napovedal izide vseh šestih tekem nemške reprezentance. Zdaj je Nemcem napovedal 3. mesto na svetovnem prvenstvu, novi prvaki pa bodo po njegovem mnenju Španci!

Hobotnica Paul, ki je nedavno razočaral Nemce, saj jim je napovedal poraz proti Španiji, kar se je tudi uresničilo, je do zdaj napovedoval le rezultate za reprezentanco Nemčije. Tokrat se je Paul prvič odločal med dvema tujima reprezentancama in tako je napovedal, da bo novi svetovni prvak Španija.

beri več…

Paul je rezultat napovedal po ustaljeni praksi – v njegov akvarij so postavili dve škatlici. Eno so označili z nizozemsko zastavico, drugo pa s špansko. V vsako od njiju so dali košček njegove najljubše hrane. In Paul je izbral hrano iz španske škatlice!

Seveda je imel Paul posebne priprave, da se je lahko sploh lotil napovedi. Biti je moral ravno prav razpoložen – dovolj spočit in malce lačen. “Ne želimo ga preveč obremenjevati,“ je povedal Paulov predstavnik.

Odkar je Paul pravilno napovedal poraz nemške reprezentance proti Španiji, so Nemci skorajda zasovražili sicer poštenega Paula, ki je eden redkih, ki si je upal svoji ekipi poleg zmag napovedati tudi poraze.

Množice so žalile tako Paula kot njegovo mamo … Nekateri so bili še bolj kruti – objavljati so začeli racepte za pripravo jedi iz hobotnice, nekateri pa so mu želeli organizirati celo bližnje srečanje z žarom. Ga bodo zdaj zasovražili in mu smrt želeli tudi Nizozemci? Morda pa se Paul želi le prikupitI Špancem, ki slovijo kot veliki ljubitelji morske hrane …

Vir : 24ur.com

Objavil : administrator

Slika : Reuteurs

LINK

Advertisements
  1. Zaenkrat še ni komentarjev.
  1. No trackbacks yet.

Oddajte komentar

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Komentirate prijavljeni s svojim WordPress.com računom. Odjava /  Spremeni )

Google+ photo

Komentirate prijavljeni s svojim Google+ računom. Odjava /  Spremeni )

Twitter picture

Komentirate prijavljeni s svojim Twitter računom. Odjava /  Spremeni )

Facebook photo

Komentirate prijavljeni s svojim Facebook računom. Odjava /  Spremeni )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: